Palmax doo, privatno preduzeće registrovano je 2001. god sa osnovnom delatnošću distribucijom Varta baterija. Sa uvozom i distribucijom istih počelo se još daleke 1995. god. ali pod tada, kao pravni subjekat, drugim imenom.
Od pre par godina našu ponudu je obogatilo jos dva renomirana svetska brenda jer se porodici Varte priključuju Remington i Russell Hoobs.

Od pre četri godine Palmax se konačno useljava u svoj poslovni prostor - kancelarijski, magacinski, garažni kao i prostor maloprodaje - Battery shop, čime se na najbolji način zaokružava dotadašnje poslovanje u trajanju od 13 godina.

Battery shop je zamišljen i radi kao specijalizovana prodavnica svih vrsta baterija i baterijskih sklopova s tim što u našoj radnji možete naći i mnogo drugih svetskih brendova.

Kao pouzdan partner svih ovih godina što potvrdjuje naš razvojni put i dugogodišnje iskustvo pozivamo sve veletrgovce, trgovce na malo, radnje kao i specijalizovane radnje da nas kontaktiraju i osete prednost kvalitetnog i korektnog poslovnog odnosa, stalno prisutnog lagera robe, stručnih ljudi i dobrih poslovnih uslova.

 

Pogledajte našu maloprodaju ...

 

Ovako izgleda naš lokal spolja

   

Naša kancelarija

Magacin maloprodaje

Dostavno vozilo

 

 

Pogledajte kako drugi uživaju koristeći proizvode koje možete kupiti kod nas.